enda

Vi handler med mennesker

Hos dba consult har vi har Nordens stærkeste netværk af freelance konsulenter på seniorniveau. Vi skiller os ud, fordi vi kigger på det hele menneske og ikke bare på de hårde kompetencer.

Det er ikke svært at finde et cv med de rigtige ord på. Kunsten og succesen ligger i at læse mellem linjerne og vurdere hele personen.

Formlen til succes

Opgaven + forretningen + mennesket. Det er vores formel. Og vi har brugt mere end 10 år på at forfine den, så vi kan ramme plet hver gang.

Kompetencer er fundamentale, naturligvis. Men at finde den rigtige konsulent til en specifik opgave handler lige så meget om personlighed og om den kontekst, opgaven skal løses i — din forretning og de kollegaer, vores konsulent skal arbejde sammen med. Parametre som vi er eksperter i at vurdere up front, så den kandidat, der ender med at sidde foran dig til en samtale, ikke bare kan det, du har brug for, men også er den, du har brug for.

Medarbejdere

De rette mennesker til den rette opgave – det er nøglen til succes. Det samme gør sig gældende hos os. Her kan du se hele holdet, der til dagligt gør en forskel – ikke kun her på kontoret, men i særdeleshed også for de kunder, de hjælper.

Dorte Andersen

Sales director

dorte@dba-consult.dk +45 31 38 35 35

Andreas Ilkjær

Key account manager

andreas@dba-consult.dk +45 53 51 88 99

Matias Neble Pedersen

Business Development Manager

matias@dba-consult.dk +45 53 53 70 40

Heidi K Christensen

Resource manager

heidi@dba-consult.dk +45 53 52 88 99

Peter Chrillesen

Key account manager

peter.chrillesen@dba-consult.dk +45 53 52 51 40

Ruben René Sommer

Key account manager

ruben@dba-consult.dk +45 31 21 99 00