enda

Vi handler med mennesker

Hos dba consult har vi har Nordens stærkeste netværk af freelance konsulenter på seniorniveau. Vi skiller os ud, fordi vi kigger på det hele menneske og ikke bare på de hårde kompetencer.

Det er ikke svært at finde et cv med de rigtige ord på. Kunsten og succesen ligger i at læse mellem linjerne og vurdere hele personen.

Formlen til succes

Opgaven + forretningen + mennesket. Det er vores formel. Og vi har brugt mere end 10 år på at forfine den, så vi kan ramme plet hver gang.

Kompetencer er fundamentale, naturligvis. Men at finde den rigtige konsulent til en specifik opgave handler lige så meget om personlighed og om den kontekst, opgaven skal løses i — din forretning og de kollegaer, vores konsulent skal arbejde sammen med. Parametre som vi er eksperter i at vurdere up front, så den kandidat, der ender med at sidde foran dig til en samtale, ikke bare kan det, du har brug for, men også er den, du har brug for.

Ledelsen

Lederteamet i dba consult, ved om nogen, at det er de rette mennesker til den rette opgave – det er nøglen til succes. Det gør vi en ære i at efterleve. Mennesker handler med mennesker, og man handler med dem man kan lide.

Claudio Piron

Sales Director

claudio@dba-consult.dk +45 53 53 24 28